NL

De Pater-Damiaan-School is een secundaire school in Eupen, België. Ze ligt in Oostbelgië, de Duitstalige Gemeenschap van België – zowat 70 000 mensen dicht bij de grens naar Duitsland spreken als moedertaal Duits. Eupen is een kleine stad met rond 18 000 inwoners.

Rond 900 leerlingen tussen 12 en 18 jaar oud volgen momenteel les op onze school. De meeste leerlingen zitten in het aso, waar ze de studierichtingen wetenschappen, latijn, moderne talen of economie kunnen volgen. Maar we bieden ook de secties humane wetenschappen, economie en moderne talen aan.

De school besteedt bijzondere aandacht aan internationale projecten en uitwisselingsprogramma´s en heeft al deelgenomen aan talrijke Comenius projecten. Het eerste Eramsus+ project zal in september 2017 beginnen.

Zoals u zeker heeft kunnen vaststellen is het grootste deel van deze website enkel in het Duits.

Maar als u geïnteresseerd bent om deze school in het Nederlands te contacteren om uitwisselingen / projecten of iets dergelijks te plannen aarzelt u dan niet om met een van de volgende personen in contact te treden die Nederlands spreken.

Dorothee Gentges
Funktion:
Dutch teacher

Anmelden

Benutzername
Kennwort
E-Mail Adresse